Back to top

Referenser

Sigtuna IF Fotboll

Jonas Eriksson, domaransvarig Sigtuna IF Fotboll: Vi valde Cleverservice för att förenkla rutinerna kring domartillsättning och betalning av arvoden. Inte bara för lagledarna, utan framför allt för domarna och vårt kansli. Cleverservice har levererat över förväntan, med snabbfotad service, personligt tilltal och en vilja att hela tiden vilja utveckla tjänsten. Vi kan varmt rekommendera andra fotbollsföreningar att använda Cleverservice!

Tullinge TP HC

Malin, kansliet på Tullinge TP HC: Cleverservice har hjälpt oss som liten förening att skapa en god ordning, struktur samt bidragit till förenklade rutiner i arbetet med utbetalning och redovisning av domararvoden. Bokföringsunderlag blir snygga och hanteringen av domarkvitton minskas. Det blir också smidigt att slutrapportera domararvode till skattemyndigheten. Vi i TTP HC rekommenderar varmt användandet av Cleverservice!

Mora IK

Stefan Ljudén, domare och domartillsättare
Vi har ca 200 matcher per säsong och arbetet med att tillsätta dem har underlättats betydligt med Cleverservice. Jag behöver inte längre ringa runt för att få tag i domare, utan de har redan ansökt. Domarna kan under lång tid framåt se vilka matcher som finns och de kan därför planera på ett bra sätt. En stor fördel är också att vi slipper hantera domarkvitton på papper.
Håkan Wikman, ekonomiansvarig
För oss innebär Cleverservice en tydlig tidsbesparing och är helt klart prisvärd. Den support vi behövt har fungerat smidigt och bra.

MODO Hockey

Rasmus Hällberg, domartillsättare
Vi tillsätter våra ungdomsmatcher i Cleverservice. Domarna ansöker till matcherna och i och med detta underlättas arbetet med tillsättningen, som jag ansvarar för. Att domarna får epost när de blir tillsatta och får en påminnelse via sms dagen innan match är uppskattat!
Anna Renning, ekonom
Att sköta utbetalningar till våra domare via Cleverservice är rationellt och smidigt. Vi skickar även domarnas kontrolluppgifter via epost från tjänsten och får en fil att överföra till Skatteverket. Enkelt!

Sollefteå Hockey

Jonas Edenström, domare och domartillsättare
Vi har relativt nyligen startat upp Cleverservice. Tjänsten är enkel att använda och det gick snabbt att komma igång - helt utan utbildningsinsats.

Modo FF

Wim Eikelboom, ordförande
Tjänsten har mottagits positivt hos alla lagledare och domare som finns i vår förening. Vi har när matchen är spelad endast tre dagar på oss att betala till domarna och Cleverservice underlättar så att vi hinner med det. Att slippa det manuella domarkvittot är mycket bra!

Själevads IK

Marica Apelquist, kassör
För första säsongen använder vi oss av Cleverservice, fantastiskt smidigt och lättarbetat på alla sätt. Alla steg från domartillsättning till utbetalning fungerar perfekt och sparar mycket tid och kraft för alla inblandade. I fotbollen har vi utbetalning inom tre dagar vilket tidigare har varit ett stressmoment, nu är det bara några knapptryckningar så har domarna fått sina arvoden.

Ångermanlands Ishockeyförbund

Marcus Burman, Elitdomare
Jag uppskattar att slippa skriva kvitton. Att lagledaren för hemmalaget kommer in till oss domare och går igenom våra ersättningar fungerar jättebra. Dessutom brukar jag ibland logga in och ansöka till en ungdomsmatch som omväxling.
Adam Göransson, distriktsdomare
Som domare kan jag på ett snabbt och enkelt sätt logga in på min sida, ansöka till matcher och följa betalningen av de ersättningar jag ska ha. En bra funktion är också att jag kan lägga in så att klubbarna gör ett skatteavdrag på min ersättning.
Benny Lundgren, domare och funktionärskommittén
Att behålla och rekrytera nya domare är ett mycket viktigt arbete. Cleverservice är ett modernt sätt att arbeta, som våra nya, unga domare har lätt att ta till sig. Att kunna ansöka till matcher via sin smartphone/dator, se sina tilldelade matcher och utbetalningar är värdefullt.