Referenser

”Vi startade upp Cleverservice inför säsongen 2019/20, då vi ville komma ifrån den besvärliga och tidskrävande hanteringen av domarkvitton på papper. Vi började använda Cleverservice fullt ut direkt, vilket innebär att domarna själva fyller i sitt kvitto i tjänsten och sedan kan vi enkelt hantera allt helt digitalt – kvittot ligger klart för kontroll och därefter betalar vi ut arvodena via bankfil. Alla underlag och filer som vi behöver till Skatteverket och för vår bokföring skapas. I Cleverservice är allt enkelt och rationellt, vilket innebär att vårt arbete underlättas mycket – även för domarna som slipper fylla i papperskvitton. En bonus är att vi även kan betala ut extra ersättningar till ungdomsledare i Cleverservice!”

Nina Bremer, Vice VD/Ekonomichef Växjö Lakers Hockey

”Det är lätt att förstå och hantera cleverservice. Cleverservice samlar ihop alla information för olika serier så man har koll över matcher. Det är smidigt också att lämna in kontrolluppgifter till skatteverket. Cleverservice är ett suveränt verktyg att hantera digitala domarkvitton.”

Ching-hui Hsu, AIK

IK Huge använder sedan 2018 systemet Cleverservice för att administrera matcher och tillhörande domarersättningar för både vår hockey- och fotbollssektion. Vi valde Cleverservice för att systemet är enkelt att förstå, lätt att använda och att supporten otroligt snabb och bra!

Sen vi började använda Cleverservice slipper vi lägga tid på att försöka tyda handskrivna domarkvitton som dessutom hade en förmåga att komma bort eller bli inlämnade till kansliet väldigt sent efter match. Vi skickar utbetalningarna direkt till banken via fil vilket snabbar upp utbetalning av domararvode otroligt mycket. Ytterligare en stor fördel med Cleverservice är att allt lagras elektroniskt på webben och är därför lättåtkomligt för de som har behörighet. Kontrolluppgiftshanteringen
som tidigare gjordes helt manuellt och kunde ta flera dagar, sammanlagt, att hantera tar nu max 5 minuter att lämna in till Skatteverket. Att flera föreningar i samma geografi dessutom kan använda/dela uppgifter som matchtyper och även uppgifter om domare gör det hela ännu enklare.

IK Huge kan varmt rekommendera föreningar att använda Cleverservice för smidig hantering av utbetalning av domararvoden

Vi valde Cleverservice för att förenkla rutinerna kring domartillsättning och betalning av arvoden. Inte bara för lagledarna, utan framför allt för domarna och vårt kansli. Cleverservice har levererat över förväntan, med snabbfotad service, personligt tilltal och en vilja att hela tiden vilja utveckla tjänsten. Vi kan varmt rekommendera andra fotbollsföreningar att använda Cleverservice!

Jonas Eriksson, domaransvarig Sigtuna IF Fotboll

”För första säsongen använder vi oss av Cleverservice, fantastiskt smidigt och lättarbetat på alla sätt. Alla steg från domartillsättning till utbetalning fungerar perfekt och sparar mycket tid och kraft för alla inblandade. I fotbollen har vi utbetalning inom tre dagar vilket tidigare har varit ett stressmoment, nu är det bara några knapptryckningar så har domarna fått sina arvoden.”

Marica Apelquist, kassör

”Jag bekantade mig med Cleverservice för första gången som hockeydomare och upplevde att detta system var väldigt lätt att förstå och kunna få en överblick av vilka matcher som fanns och som var möjliga att ”ansöka” till. Idag är jag själv domartillsättare på distriktsnivå samt hjälper en förening med deras tillsättning och upplever att även i denna roll, fungerar systemet väldigt smidigt och är lätt att hantera.

Man kan själv välja hur man vill utforma olika matcher och ändra till det som passar bra inför exempelvis en cup. Men bästa av allt med Cleverservice är den service jag fått, otroligt snabb återkoppling och får snabbt hjälp om jag råkar ställa till det för mig själv. Jag rekommenderar varmt detta system till andra!”

Fredrik Nordwall, tillsättare södra Västerbotten samt delvis i IF Björklöven

”Vi valde till en början Cleverservice för att underlätta och effektivisera administrationen av våra domararvoden. Systemet synkar med alla matcher och domare, lagledare samt kassör kan på ett enkelt sätt hantera matcherna både gällande tillsättning samt att rätt arvoden betalas ut. Vi har successivt även utökat vår användning till att hantera all form av lönehantering vilket systemet passar utmärkt till. Hela lönekedjan från att registrera lön, lönebesked, betalningar via fil, rapportering till Skatteverket fungerar mycket bra. Vi är väldigt nöjda och systemet har verkligen hjälpt oss i vårt arbete. Att systemet kan hantera all rapportering till Skatteverket via fil på individnivå underlättar och effektiviserar arbetet otroligt mycket varje månad. Under min tid som användare har systemet även utvecklats löpande och fler funktioner läggs till som underlättar för alla. Viktigt att tillägga är att supporten är otroligt bra och man får hjälp via telefon eller mail omedelbart. Jag kan varmt rekommendera detta system.”

Therese, kassör Hässelby Kälvesta Hockey Club

”Innan vi använde oss av Cleverservice, innebar hanteringen med domarkvitton och utbetalning av domararvoden ett tidskrävande manuellt arbete. Nu när allt finns digitalt (kvitton, utbetalningsunderlag, bankfiler, etc), sparar vi mycket tid. Tjänsten är dessutom mycket enkel att arbeta i och dessutom finns en suveränt snabb och bra support vid frågor!”

Kerstin Sarstedt, Brynäs IF

”Vi i Kalix HC har använt Cleverservice i ett och ett halvt år. Vi ville få mera ordning och struktur i föreningen och att använda detta system var en del i denna förbättring.

Vi är väldigt nöjda och det har verkligen hjälpt oss i vårt arbete. Systemet är lätt att använda, alla matcher synkas från tsm och betalningen av domarna görs via bankfil vilket verkligen effektiviserar arbetet för oss som är en liten förening. Att sedan det går att skriva ut bokföringsunderlag förenklar arbetet ytterligare.

Att ta fram och skicka in kontrolluppgifter på respektive domare har tidigare år tagit enormt mycket tid men även här har Cleverservice klockrena uppgifter och filer som underlättar och effektiviserar arbetet, det som tidigare var en veckans arbetstid tar nu 10 minuter.

Vi från Kalix HC skulle vilja säga att allt med detta system är väldigt enkelt, bra och tidseffektivt, alla inblandade parter är mer än nöjda och då har vi inte en nämnt det bästa ännu – supporten!

Om/när man behöver hjälp får man det väldigt snabbt, ett mail eller ett telefonsamtal så är problemet löst!”

”Vi har ca 200 matcher per säsong och arbetet med att tillsätta dem har underlättats betydligt med Cleverservice. Jag behöver inte längre ringa runt för att få tag i domare, utan de har redan ansökt. Domarna kan under lång tid framåt se vilka matcher som finns och de kan därför planera på ett bra sätt. En stor fördel är också att vi slipper hantera domarkvitton på papper.”

Stefan Ljudén, domare och domartillsättare

”För oss innebär Cleverservice en tydlig tidsbesparing och är helt klart prisvärd. Den support vi behövt har fungerat smidigt och bra.”

Håkan Wikman, ekonomiansvarig

För Väsby hockey har Cleverservice inneburit att vi fått ett modernt, digitalt system för domartillsättningar, kvitton och utbetalningsunderlag. Lagledarna uppskattar enkelheten med att se vilka domare som tillsatts och att kunna ”betala” med telefonen. Våra unga föreningsdomare uppskattar sms-påminnelserna dagen innan de ska döma.

Lotta, Väsby IK

”Som domaransvarig i ett par klubbar i Stockholm har Cleverservice underlättat mitt arbete, bland annat eftersom jag så lätt kan komma i kontakt med alla domare. Dessutom slipper jag samtal från domare som undrar när de får sin ersättning. Med Cleverservice kan de själva logga in och se när de fått betalt.”

Ola, Stockholm

”Vi är glada att vi upptäckte Cleverservice inför säsongen 18/19 då det har hjälpt oss att effektivisera administrationen av våra domararvoden som tidigare varit extremt tidskrävande. Ledarna uppskattar enkelheten i tillsättning, domarna uppskattar att de kan följa sina matcher och betalningar samt funktionen att det kommer en påminnelse. Vi knyter ihop processen med att ekonomiadministrationen enkelt  betalar samt lämnar kontrolluppgifter, det var tidigare tidkrävande och okontrollerat men idag är det kontrollerat och endast några knapptryckningar bort. Det har gått från kaos till total kontroll.

IK Sirius Fotboll kan varmt rekommendera Cleverservice oavsett storlek på organisationen. Startprocessen är kort och professionell, behöver vi support så är den omedelbar och väldigt bemötande. Vi är kort och gott väldigt nöjda”

Susanne Korsfeldt, Redovisningsansvarig
IK Sirius Fotboll

”En smart och bra funktion som underlättar för vår verksamhet på alla plan. Vi är väldigt nöjda med all den hjälp vi fått från Cleverservice och ser fram emot att se hur systemet kan fortsätta effektivisera vårt arbete.”

Djurgården Hockey

”Vi startade upp Cleverservice från och med 1/1 2018 och med den support vi fått och enkelheten i systemet var det en ”skrattmatch” – på några timmar var vi igång. Nu betalar vi Piteå HCs domararvoden med bankfil – mycket snabbt och smart!”

Fredde, Piteå HC

Cleverservice har hjälpt oss som liten förening att skapa en god ordning, struktur samt bidragit till förenklade rutiner i arbetet med utbetalning och redovisning av domararvoden. Bokföringsunderlag blir snygga och hanteringen av domarkvitton minskas. Det blir också smidigt att slutrapportera domararvode till skattemyndigheten. Vi i TTP HC rekommenderar varmt användandet av Cleverservice!

Malin, kansliet Tullinge TP HC

Vi är en flersektionsförening med bl.a. hockey och fotboll och har matcher från knattelag hela vägen upp till seniorlag. Alla som hanterar domarkvitton manuellt, vet vilket enormt, omständigt och tidskrävande arbete som krävs för alla inblandade.

När vi till säsongen 17/18 började med Cleverservice i hockeyn har det verkligen underlättat enormt för vår förening med allt administrativt arbete vi tidigare haft kring hanteringen av domarkvitton.

Cleverservice är ett fantastiskt komplett stödsystem och hjälpmedel som underlättar i allas våra arbeten kring matcher, för domaransvariga, för ledare och inte minst för oss på kansliet, mycket användarvänligt, smidigt och lättarbetat. Tryggt även för domarna som inte behöver handskas med kontanta pengar på fickan, vi skapar en säker hantering med utbetalning direkt till domarens bankkonto, som vi kör nästan dagligen med hjälp av bankfiler vi enkelt skapar och hämtar ur systemet och läser in i banken.

Med ovan i minnet och påtryckning från vår fotbollssektion, startar vi nu även upp Cleverservice för våra fotbollsmatcher.

Vi använder även Cleverservice där vi på ett smidigt sätt hanterar utbetalningar av vissa ledararvoden ex. då vi haft ungdomar som hjälp till under ett läger eller liknande.

En fantastisk support – supertrevlig – alltid med en blixtrande snabb hjälp – om och där det behövs. Ingen tvekan från oss i Hanvikens SK, våra varmaste rekommendationer till andra föreningar att börja  använda Cleverservice!

Madeleine o Jenny, Kansli- och Idrottssamordnare, Hanvikens SK/Tyresö Hanviken Hockey

Följ oss gärna!    

© Cleverec AB, Örnsköldsvik