Referenser

“Det är lätt att förstå och hantera cleverservice. Cleverservice samlar ihop alla information för olika serier så man har koll över matcher. Det är smidigt också att lämna in kontrolluppgifter till skatteverket. Cleverservice är ett suveränt verktyg att hantera digitala domarkvitton.”

Ching-hui Hsu, AIK

IK Huge använder sedan 2018 systemet Cleverservice för att administrera matcher och tillhörande domarersättningar för både vår hockey- och fotbollssektion. Vi valde Cleverservice för att systemet är enkelt att förstå, lätt att använda och att supporten otroligt snabb och bra!

Sen vi började använda Cleverservice slipper vi lägga tid på att försöka tyda handskrivna domarkvitton som dessutom hade en förmåga att komma bort eller bli inlämnade till kansliet väldigt sent efter match. Vi skickar utbetalningarna direkt till banken via fil vilket snabbar upp utbetalning av domararvode otroligt mycket. Ytterligare en stor fördel med Cleverservice är att allt lagras elektroniskt på webben och är därför lättåtkomligt för de som har behörighet. Kontrolluppgiftshanteringen
som tidigare gjordes helt manuellt och kunde ta flera dagar, sammanlagt, att hantera tar nu max 5 minuter att lämna in till Skatteverket. Att flera föreningar i samma geografi dessutom kan använda/dela uppgifter som matchtyper och även uppgifter om domare gör det hela ännu enklare.

IK Huge kan varmt rekommendera föreningar att använda Cleverservice för smidig hantering av utbetalning av domararvoden

Vi valde Cleverservice för att förenkla rutinerna kring domartillsättning och betalning av arvoden. Inte bara för lagledarna, utan framför allt för domarna och vårt kansli. Cleverservice har levererat över förväntan, med snabbfotad service, personligt tilltal och en vilja att hela tiden vilja utveckla tjänsten. Vi kan varmt rekommendera andra fotbollsföreningar att använda Cleverservice!

Jonas Eriksson, domaransvarig Sigtuna IF Fotboll

“Som domaransvarig i ett par klubbar i Stockholm har Cleverservice underlättat mitt arbete, bland annat eftersom jag så lätt kan komma i kontakt med alla domare. Dessutom slipper jag samtal från domare som undrar när de får sin ersättning. Med Cleverservice kan de själva logga in och se när de fått betalt.”

Ola, Stockholm

“Innan vi använde oss av Cleverservice, innebar hanteringen med domarkvitton och utbetalning av domararvoden ett tidskrävande manuellt arbete. Nu när allt finns digitalt (kvitton, utbetalningsunderlag, bankfiler, etc), sparar vi mycket tid. Tjänsten är dessutom mycket enkel att arbeta i och dessutom finns en suveränt snabb och bra support vid frågor!”

Kerstin Sarstedt, Brynäs IF

“Vi har ca 200 matcher per säsong och arbetet med att tillsätta dem har underlättats betydligt med Cleverservice. Jag behöver inte längre ringa runt för att få tag i domare, utan de har redan ansökt. Domarna kan under lång tid framåt se vilka matcher som finns och de kan därför planera på ett bra sätt. En stor fördel är också att vi slipper hantera domarkvitton på papper.”

Stefan Ljudén, domare och domartillsättare

“För oss innebär Cleverservice en tydlig tidsbesparing och är helt klart prisvärd. Den support vi behövt har fungerat smidigt och bra.”

Håkan Wikman, ekonomiansvarig

“För första säsongen använder vi oss av Cleverservice, fantastiskt smidigt och lättarbetat på alla sätt. Alla steg från domartillsättning till utbetalning fungerar perfekt och sparar mycket tid och kraft för alla inblandade. I fotbollen har vi utbetalning inom tre dagar vilket tidigare har varit ett stressmoment, nu är det bara några knapptryckningar så har domarna fått sina arvoden.”

Marica Apelquist, kassör

För Väsby hockey har Cleverservice inneburit att vi fått ett modernt, digitalt system för domartillsättningar, kvitton och utbetalningsunderlag. Lagledarna uppskattar enkelheten med att se vilka domare som tillsatts och att kunna “betala” med telefonen. Våra unga föreningsdomare uppskattar sms-påminnelserna dagen innan de ska döma.

Lotta, Väsby IK

”En smart och bra funktion som underlättar för vår verksamhet på alla plan. Vi är väldigt nöjda med all den hjälp vi fått från
Cleverservice och ser fram emot att se hur systemet kan fortsätta effektivisera vårt arbete.”

Djurgårdens IF

“Vi startade upp Cleverservice från och med 1/1 2018 och med den support vi fått och enkelheten i systemet var det en “skrattmatch” – på några timmar var vi igång. Nu betalar vi Piteå HCs domararvoden med bankfil – mycket snabbt och smart!”

Fredde, Piteå HC

Cleverservice har hjälpt oss som liten förening att skapa en god ordning, struktur samt bidragit till förenklade rutiner i arbetet med utbetalning och redovisning av domararvoden. Bokföringsunderlag blir snygga och hanteringen av domarkvitton minskas. Det blir också smidigt att slutrapportera domararvode till skattemyndigheten. Vi i TTP HC rekommenderar varmt användandet av Cleverservice!

Malin, kansliet Tullinge TP HC

“Jag bekantade mig med Cleverservice för första gången som hockeydomare och upplevde att detta system var väldigt lätt att förstå och kunna få en överblick av vilka matcher som fanns och som var möjliga att ”ansöka” till. Idag är jag själv domartillsättare på distriktsnivå samt hjälper en förening med deras tillsättning och upplever att även i denna roll, fungerar systemet väldigt smidigt och är lätt att hantera.

Man kan själv välja hur man vill utforma olika matcher och ändra till det som passar bra inför exempelvis en cup. Men bästa av allt med Cleverservice är den service jag fått, otroligt snabb återkoppling och får snabbt hjälp om jag råkar ställa till det för mig själv. Jag rekommenderar varmt detta system till andra!”

Fredrik Nordwall, tillsättare södra Västerbotten samt delvis i IF Björklöven

Följ oss gärna!    

© Cleverec AB, Örnsköldsvik