Back to top

Nyheter

AIK Hockey väljer Cleverservice

onsdag, september 27, 2017 - 11:59

Även AIK väljer att använda Cleverservice för att betala ut arvoden till sina domare med start säsongen 2017/18.

Välkomna AIK!

AIK

Fler klubbar i Stockholmsområdet väljer Cleverservice

tisdag, september 26, 2017 - 10:24

Det står nu klart att även Boo Hockey Club samt IFK Österåker Vikings Hockey använder Cleverservice för att hantera sina utbetalningar av domararvoden med start säsongen 2017/18. Vi säger välkomna!

 

ÖsteråkerBoo HC

Vi välkomnar Charlottenbergs HC!

söndag, september 24, 2017 - 14:25

Antalet klubbar i Värmland som använder sig av Cleverservice blir nu fler i och med att Charlottenbergs HC startar upp. Välkomna CHC!

CHC

Färjestad BK Hockeyallians + CupOnline + Cleverservice

söndag, september 17, 2017 - 14:13

Färjestad Hockeyallians använder nu Cleverservice för att hantera sina cuper - Nordic Youth Trophy. Mer om NYT finns att läsa på nordicyouthtrophy.com.

Att på ett snabbt sätt kunna importera in de hundratals matcher som ska hanteras från CupOnline in till Cleverservice, innebär ett mycket smidigt sätt att därefter kunna tillsätta domare och betala ut arvodena via Cleverservice. 

- Det känns fantastiskt kul att Värmland fortsätter att utvecklas på domarsidan, då detta underlättar tillsättningar av domare samt utbetalning av arvode m.m. Vi tror stenhårt på våra ungdomar som dömer och detta bidrar till att vi kan lägga mer tid på att coacha, än med tillsättning och kvitton, säger Fredrik Niklazzon, domarchef Färjestad BK Hockeyallians.

 

FBK Hockeyallians

SDE Hockey ansluter

fredag, september 15, 2017 - 17:56

SDE Hockey blir nästa Stockholmsklubb som väljer att betalar ut sina domararvoden via Cleverservice med start säsongen 2017/18.

SDE Hockey

Nu finns Cleverservice på Gotland!

fredag, september 15, 2017 - 17:48

Nu finns Cleverservice även på Gotland! Först ut är Visby Roma Hockey, som kommer att betala ut sina domararvoden via Cleverservice med start säsongen 2017/18. Välkomna Visby Roma Hockey!

Visby Roma

Den sjunde SHL-klubben är Brynäs IF!

tisdag, september 12, 2017 - 09:14

Som första klubb i Gästrikland väljer Brynäs IF Cleverservice för att bland annat underlätta arbetet med utbetalning av domararvoden.  

Välkomna Brynäs IF!

Brynäs

Ytterligare Stockholmsklubbar klara

torsdag, augusti 31, 2017 - 15:48

Fler och fler klubbar i Stockholmsområdet väljer att starta upp sina betalningar av domararvoden i Cleverservice. De två senaste är Väsby Hockey och Sollentuna HC. 

Väsby                             Sollentuna

Ännu en integration klar - Cleverservice inhämtar data från Svenska Ishockeyförbundets TSM

onsdag, augusti 23, 2017 - 19:49

Det enda som nu behöver göras, är att hämta hem den serie som man vill importera från TSM till Cleverservice. En synkronisering sker därefter varje timme, allt för att informationen ska vara det senast gällande.

Vill du veta mer om integrationen mellan TSM och Cleverservice? Skicka ett mail till info@cleverec.se.

Ny funktion - välj olika kvittomallar

onsdag, augusti 23, 2017 - 19:40

I dagsläget finns fyra olika mallar som man kan använda sig av: enkelt kvitto, domarkvitto, domarkvitto med restid (resa anges i km) och avancerat kvitto.

Det enkla kvittot är lämpligt för mindre ungdomsmatcher. Här finns rutor för arvode, reseersättning som anges i kronor samt övrigt.

På Domarkvittot finns plats att ange arvode, reseersättning (i kronor), traktamente och övrigt. Det finns också möjlighet att skicka vidare till en eller flera domare för komplettering. Då finns möjlighet att lämna kommentarer och bifoga bilder på t ex parkeringskvitton eller liknande.

Det kvitto som heter Domarkvitto med restidsersättning, har förutom rutorna som Domarkvittot har en ruta för restidsersättning. Vidare anges reseersättningen i kilometer och på distriktet ligger en fast milersättning i kronor.

Avancerat kvitto innehåller allt som Domarkvittot gör, men även tre fritextfält med tillhörande belopp.

Vill du veta mer om kvittohanteringen? Skicka ett mail till info@cleverec.se